БулфотоПрезидентът Румен Радев насъсква хората един срещу друг, да застанат на площада

...
БулфотоПрезидентът Румен Радев насъсква хората един срещу друг, да застанат на площада
Коментари Харесай

Калин Сърменов Милото: Борисов няма алтернатива, кой ще е Слави ли?! Радев е за съд

Булфото

" Президентът Румен Радев насъсква хората един против различен, да застанат на площада във време, в което България има потребност единствено и само от успокоение и от рационални крачки ".

Това споделя артистът и шеф на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов, който е прочут с изявената си гражданска позиция. Той разяснява пред " Ретро " нажежената конюнктура в страната и направи своите прогнози за развиването на обстановката.

- Г-н Сърменов, какво е мнението ви за митингите и настояването на оставка на държавното управление?

- Винаги съм бил за това човек по някакъв метод да показва своето мнение. Но доста желая, когато човек показва мнението си, тъкмо да формулира какво желае. Това, което виждаме, е едни хора, които нямат ясна визия какво желаят. Всеки желае разнообразни неща. Като стартираме от това, че на единия Черноморието му било застроено, на другия му бил замърсен въздухът, третият желал да се къпе с някакъв човечец в " Росенец ", другият пък не харесвал Бойко Борисов, другият пък не харесвал Гешев и т. н. Тоест, това е доста несериозно. И на въпроса – какво чакат да се случи, отговорът е: Да ги няма, да дойдат други. Откъде да дойдат тези други? Тоест купища въпроси изникват. Аз никога не поддържам това. Да не приказваме, че сега България като част от света се намира в една доста неприятна, тежка обстановка поради пандемията. Да не приказваме, че нас ни чака икономическа рецесия. И това, което това държавно управление направи – да ни одобряват в чакалнята на еврозоната, е едно от най-големите достижения на новото време, времето, в което ние живеем. Което беше неодобрено и от изпълняващия длъжността президент, и от всички, излезли на улицата. Имам поради Българска социалистическа партия, " Да, България " и всички други. А този факт трябваше да бъде единственото, което всички да разясняваме. Защото приемането ни в чакалнята приказва за финансова и икономическа непоклатимост оттук насетне на нашата страна. И това е огромно достижение за нашето държавно управление в политиката и в договарянията.

Всичко останало се взема решение на избори. Тогава всеки има право да си избере който пожелае. Дотогава всичко, което се случва, е единствено и само за да се разклати страната в нечии ползи. За да може корабът да пътува към Съветския съюз, както на тях им се желае. Корабът сега не пътува към Съветския съюз и това ги нервира. Когато самостоятелната прокуратура настъпи нечии ползи – т.е. ползите на " Дондуков " 2, нещата започнаха да бъдат прехвърляни на улицата, да бъдат подкрепяни от кой ли не и в такава една обстановка на площада излезе куцо, кьораво и сакато. И Александър Томов и кой ли не видях там, в това число и крайнодесните като ДСБ, което мен ме влуди.Каква композиция – Радан Кънев, Христо Иванов, Мая Монолова, Слави Трифонов..., всички там са се събрали от прът и въже юнаци. Нека да дойдат изборите и тогава да ги забележим.

- Има ли Борисов опция сега?

- Не, няма опция. Кой да е – Слави Трифонов ли?!

- Кaк щe кoмeнтирaтe пoвeдeниeтo нa Румeн Рaдeв – oбeдинитeл или рaзeдинитeл нa oбщecтвoтo ce явявa тoй?

- Зa мeн тoвa e пoдcъдимo. Дa излeзe eдин чoвeк и дa нacъcкa хoрaтa eдин cрeщу различен, дa зacтaнaт нa плoщaдa във врeмe, в кoeтo Бългaрия имa нуждa caмo и eдинcтвeнo oт cпoкoйcтвиe и oт рaзумни крaчки! Aз виждaм тaкoвa пoвeдeниe oт другaтa cтрaнa, oт cтрaнa нa ГEРБ, нa Бoриcoв, нa Тoмиcлaв Дoнчeв и вcички ocтaнaли. Тe кaзвaт, дaйтe дa cи пoдaдeм ръкa, в сложни мoмeнти дa бъдeм зaeднo. Дoкaтo eдинcтвeнo Рaдeв cи пoзвoлявa oт пoзициятa, нa кoятo e, дa ръcи тaкивa нeщa, кoeтo e, мeкo кaзaнo, cрaм. В нoвaтa ни иcтoрия aз нe cи cпoмням тaкoвa прeдaтeлcтвo дa имa.

Цялото изявление виж тук https://fakti.bg/bulgaria/494370-kalin-sarmenov-borisov-nama-alternativa

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР